Bygge- og publikumsgjerder kan være pålagt

Post image
Redaksjonell annonse:
Rimelig byggegjerde – direkte fra vårt lager. Vi leverer et bredt utvalg i forskjellig kvalitet og prisklasse. Selvfølgelig kan vi også levere alt annet tilbehør til byggegjerder, som støttestag, trapper, skyvedører og portar, transportpaller, refleksskilter, duker osv.

Bruk av byggegjerder og publikumsgjerder er i mange tilfeller mer påkrevet nå en noen gang – som en nødvendighet for å sikre egne verdier, samt som anleggssikring for å holde uvedkomne utenfor byggeplass-området.
Våre byggegjerder og publikumsgjerder er rimelige, og raske og enkle å sette opp på ditt område. Burmeister leverer rimelige byggegjerder – en økonomisk og effektiv anleggssikring.
  • Burmeister leverer byggegjerder over hele landet.
  • Spar penger på å hente byggegjerder selv – på vårt lager sentralt på Østlandet.
  • Ønsker du å ordne transport av byggegjerder selv, hjelper vi deg å finne god transportør.
  • Burmeister sørger for montering av byggegjerder på forespørsel.
Burmeister er et innovativt selskap som leverer produkter av metall til store deler av norsk industri- og byggevirksomhet. Vi leverer til små og store prosjekter også. I tillegg til å levere produkt, bistår vi med rådgivning, design m.m. gjennom hele prosjektet.
På våre nettsider kan du lese mer om:
-BYGGEGJERDER
-Dreneringsrenne
-GITTERRISTER
-FOTSKRAPERIST Lagerførte og spesialtilpassede fotskraperister
-GITTERRISTER
-GRATINGS – vi kan gitterrister og hjelper deg å ta riktige valg!
-N/A
-PERFORERTE PLATER / STÅLPLATER
-GITTERRISTER
-STREKKMETALL
-STREKKMETALL

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.