Det finnes en hel verden av muligheter for å skape et hjem som er fullt av magi og glede. Blant våre favorittene er dette årets farge fra Nordsjøen 2023.

Post image
Nordsjö Årets farge 2023, Wild WonderTM, er en glødende og oppløftende fargetone som gir oss en sterkere tilknyttet til naturen og gir større velvære i hjemmene våre. Finn ut hvordan vi velger Årets farge, og hvordan du kombinerer den med trendledende nyanser for å forvandle ethvert rom…

Annonsørinnhold:
For å være sikker på at de velger en Årets farge som er relevant og tidsriktig, gjennomfører Nordsjö grundige globale undersøkelser. Hvert år arrangerer de en trendprognose og ber et panel med internasjonale designeksperter om dele sin innsikt i hva som vil påvirke måten vi lever på, de neste årene. Ved å forstå hvor verden er på vei, kan de svare med en farge som er i tråd med stemningen blant folk.
Nå som natur og klima står øverst på den globale dagsordenen, snakket de i år om de forskjellige måtene naturen støtter og inspirerer oss på. Samtalene deres førte dem til et tema for Nordsjö Årets farge 2023: kime til undring – et uttrykk som fanger naturens forvandlende kraft – og til selve fargenyansen. Wild WonderTM er en glødende naturlig fargetone som knytter oss tettere til naturen, og som gir en følelse av naturens magi i hjemmene våre. Rundt denne fargen har Nordsjö utarbeidet fire brukervennlige fargepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver av dem forteller sin unike historie om hvordan naturen inspirerer oss.
Her kan du lese mer om trendfargene for 2023

Vi ønsker at besøk hos oss skal være gøy! Vi vil inspirere deg og kanskje få deg til å våge litt mer for å gjøre hjemmet ditt unikt.
Først og fremst vil vi at du skal føle deg velkommen hos oss. Derfor har vi Fargesterkt, en kontinuerlig utdanning som handler om hvordan vi møter kundene våre på alle områder, og derigjennom gir det lille ekstra for at du skal trives hos oss.
Anbefalte lenker:

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.