Easee elbillader er mindre, smartere og kraftigere

Annonsørinnhold

Easee leverer en kraftpakke

Easee kan lade både på 1- og 3-fase og støtter lading opp til hele 22 kW. Easee har en Type 2 standard ladekontakt. Easee gir deg også muligheten til å koble opptil flere ladere i serie. Du kan således starte med én lader, og utvide etter behov.

Utviklere og designere av hjemmelader elbil Easee har kun hatt ett fokusområde: Nemlig deg som forbruker, som skal lade elbil under varierte forhold.

Laderen er utviklet og produsert i Norge, og her har man tatt hensyn til alt – og forenklet det som forenkles kan. Resultatet er en unik elbillader – som kan defineres som en skikkelig, norsk teknologirevolusjon – helt uten sidestykke.

Målet med å utvikle Easee har vært å optimalisere konstruksjonen og verdien i en elbillader, slik at bruker-opplevelsen blir best mulig – uten at det går på bekostning av pris, kvalitet og funksjonalitet. Easee skal være en del av fremtidens strømnett – som fordeler strømmen langt mer effektivt, og som til enhver tid utnytter eksisterende kapasitet, på en best mulig måte.

Easee skal bidra til å spare samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av strøm og ressurser, og gjennom det sørge for en grønnere fremtid og smarthus.Fordeler med Easee elbillader:
Liten og kompakt ladeboks
Ladingen kan styres via en app
Ladekabelen låses automatisk når bilen står til lading, kan også låses via appen
En LED-lampe signaliserer når lading har startet
Enkelt å skifte mellom smartlading og vanlig lading, med et enkelt trykk på ladeboksen
Du kan ha inntil tre Easee elbil-ladere på samme strømkurs/kabel