Klima Nor AS er en ledende ventilasjonsgrossist lokalisert i Innlandet.

Post image

Annonsørinnhold:

Hos Klima Nor kan vi tilby egenproduserte spriorør i galvanisert stål, dette er ventilasjonsrør av meget god kvalitet. Med vår spiromaskin lages det ventilasjonsrør i alle dimensjoner fra Ø80 til Ø1250.

I tillegg til produksjon av spirorør har Klima Nor alt som trengs av ventilasjonsdeler, dette importeres fra våre leverandører i Polen og Sverige.

Ventilasjonsrør

Spirorørene blir produsert i våre standard lengder på 1,15 m, 2,4 m og 3 m, lengdene på 1,15 m produserer vi i dimensjonene Ø100, Ø125 og Ø160. Vi kan også ta imot bestilling på spesiallengder ved behov, i tillegg er det også mulig å bestille spirorør i dimensjonen Ø63.

Ventilasjonsdeler

I Klima Nors lagerlokaler i Brummuddal har vi ventilasjonsdeler i alle dimensjoner av bend, kortbend, nippel, langnippel, muffe, overganger, innløpsrør, påstikk, t-rør, nettingrist og endelokk.

 

Et godt ventilasjonsanlegg er helt avgjørende for et godt inneklima, vi i Klima Nor får gode tilbakemeldinger på at våre leveranser bidrar til nettopp dette. En rekke produksjonslokaler, varehus, hoteller, skoler og kontorlokaler i Innlandet er utstyrt med spirorør og ventilasjonsdeler fra Klima Nor. 

Om Klima Nor

Klima Nor AS er en ledende ventilasjonsgrossist lokalisert i Innlandet.

Vi satser på produksjon av spirorør, samt salg av ventilasjonsdeler,

gardintrapp, arbeidsklær og verktøy.

Blant annet fører vi verktøy fra Bahco og Makita som

Makita drill og stort utvalg innen Makita batteriverktøy

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.