Like lett som du bestiller en bok kan du med få klikk velge seng eller madrass på fablia.no.

Post image

Annonsørinnhold:

Da vi startet Fablia i 2021, tenkte vi: Hva om man slapp å kjøre ut i de store butikkene for å få ny seng, og i tillegg måtte vente lenge på at den skulle komme. Og når den kommer slipper du hente den i butikken, eller betale ekstra for å få den levert.


Like lett som du bestiller en bok kan du med få klikk velge senger eller madrass på fablia.no. At vi leverer hjem på døren din er inkludert i prisen. Du kan dessuten velge om vi skal ta med din gamle seng, så slipper du å tenke på den saken også.

 

Test sengen hjemme i 101 netter:

Vær trygg på at du sover godt i din nye Fablia-seng før du tar en endelig beslutning. Vi gir deg 101 netter til å teste om dette er den rette sengen for deg. I løpet av denne tiden kan du om ønskelig helt gratis bytte komfort-fasthet eller returnere sengen og få tilbake kjøpesummen.

 

Svanemerket – garantert bærekraft fra Fablia

Fablia er stolte av å kunne tilby Svane merkede senger til våre kunder – det fineste miljømerket du kan få.

 Det betyr at vi kan tilby bærekraftige valg for kontinentalsenger, rammesenger / rammemadrass. Vi har også et spennende utvalg av sengegavl til din nye kontinentalseng.

Svanen er Nordens offisielle miljømerke og er en helt uavhengig merking som opererer helt uten industri og økonomiske interesser men er der for å gjøre det lettere for oss kunder å ta et mer bærekraftig valg i hverdagen.

 

Ved å bruke miljøvennlige produkter kan vi redusere vår negative påvirkningen til miljøet. For at et produkt skal kunne Svanemerkes må det oppfylle en rekke tøffe krav som stilles til hele livssyklusen til produktet – fra råvare til avfall.

Hos Fablia kan du få overmadrass som har størrelse overmadrass 160 x 200 eller madrass 180 x 200 som er komfortable til din dobbeltseng.

 

Fordeler med en Svanemerket seng:

  1. Uten giftige avgasser, farger eller materialer
  2. Sengen holder høy kvalitet og er test ut ifra holdbarhet og anvendelse
  3. Sengen er produsert med så lav miljøpåvirkning som mulig.
  4. Det stilles tøffe miljøkrav til sengens råvarer som tre, metall og polstring/stopping.
  5. Det metallet som finnes i sengen er til stor del gjenvunnet metall.

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.